Download Lagu Pencarian Didi Kempot

Didi Kempot Gusti Ora Sare

Didi Kempot Gusti Ora Sare
bejo ciloko, soro lan mukti
wis ginaris kang dumadi
loro ati iki kowe sing natoni
ben tak tompo lelakon iki
gusti ra sare tansah ngulatke
tutugno anggonmu ngece
ati seje lambe sing kok ucapake
ora nyono ngene dadine

gusti ora sare, ngerti sak kabehe
gusti ora sare, ngerti sak nyatane

sing salah aku opo kowe
sing salah aku opo kowe

gusti ra sare tansah ngulatke
tutugno anggonmu ngece
ati seje lambe sing kok ucapake
ora nyono ngene dadine

gusti ora sare, ngerti sak kabehe
gusti ora sare, ngerti sak nyatane
gusti ora sare, ngerti sak kabehe
gusti ora sare, ngerti sak nyatane

sing salah aku opo kowe
sing salah aku opo kowe

Didi Kempot Jodho Suwargo Ndonya

Didi Kempot Jodho Suwargo Ndonya
mung kowe sing biso nambani aku
nalikane ketulo-tulo uripku
koyo layangan sing rantas taline
montang manting kapusan kembange lambe
mung kowe sing ikhlas nulungi aku
nambani lara tresnaku
sewu tatu perihe mung kari crito
ilang ketemu kowe wong sing setyo

opo iki arane jodho suwargo ndonya
pethukku nalikone rekoso
opo iki arane bojo suwargo ndonya
lahir batin tresnamu ra nyidam bondho

mung kowe sing ngerti marang awakku
nalikane kelaran jroning batinku
kelara-lara keracun upase tresno
ilang kepulas kowe wong sing setyo

opo iki arane jodho suwargo ndonya
pethukku nalikone rekoso
opo iki arane bojo suwargo ndonya
lahir batin tresnamu ra nyidam bondho

mung kowe sing ikhlas nulungi aku
nambani lara tresnaku
sewu tatu perihe mung kari crito
ilang ketemu kowe wong sing setyo

Didi Kempot Ngegem Watu

Didi Kempot Ngegem Watu
Miline banyu sing nelesi lambe
Ngadem atiku sing panase koyo ngene
Panase srengenge iso tak payungi
Ning ra koyo panase wong loro ati
Petenge wengi ngancani sepiku
Tanpo rembulan sing ndelik nilapke aku
Angin sumilakno kabute asmoro
Tulungono aku sing keloro loro

Ali ali tanpo inten sing tak tuku
Ilang sing ono driji manismu
Sing tak sawang mung kari ayang ayangmu
Tresnamu lamis ngikis nyawaku

Wis wis yowis senengo sak karepmu
Meneng meneng tanganmu nggengem watu

Petenge wengi ngancani sepiku
Tanpo rembulan sing ndelik nilapke aku
Angin sumilakno kabute asmoro
Tulungono aku sing keloro loro

Ali ali tanpo inten sing tak tuku
Ilang sing ono driji manismu
Sing tak sawang mung kari ayang ayangmu
Tresnamu lamis ngikis nyawaku

Wis wis yowis senengo sak karepmu
Meneng meneng tanganmu nggengem watu
Wis wis yowis senengo sak karepmu
Meneng meneng tanganmu nggengem watu

Didi Kempot Cidro

Didi Kempot Cidro
wes sak semestine ati iki nelongso
wong seng tak tresnani mblenjani janji
opo ora eling naliko semono
kebak kembang wangi jroning dodo
kepiye meneh iki pancen nasibku
kudu nandang loro koyo mengkene
remuk ati iki yen eling janjine
ora ngiro jebul lamis wae

dek opo salah awakku iki
kowe nganti tego mblenjani janji
opo mergo kahanan uripku iki
melarat bondo seje karo uripmu

aku nelongso mergo kebacut tresno
ora ngiro saikine cidro

kepiye meneh iki pancen nasibku
kudu nandang loro koyo mengkene
remuk ati iki yen eling janjine
ora ngiro jebul lamis wae

dek opo salah awakku iki
kowe nganti tego mblenjani janji
opo mergo kahanan uripku iki
melarat bondo seje karo uripmu

aku nelongso mergo kebacut tresno
ora ngiro saikine cidro

aku nelongso mergo kebacut tresno
ora ngiro saikine cidro

Didi Kempot Banyu Langit

Didi Kempot Banyu Langit
sworo angin angin sing ngeridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

ngalemo ngalem neng dadaku
tambanono roso kangen neng atiku
ngalemo ngalemo neng aku
ben ra adem kesiram udan ing dalu

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

udan gerimis telesono klambi iki
jroning dodo ben ra garing netep janji
ora lamis gedine nggonku nresnani
nganti kapan aku ora biso bali

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

Didi Kempot Kalung Emas

Didi Kempot Kalung Emas
kalung emas sing ono gulumu
saiki wis malih dadi biru
luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu
saiki kowe lali karo aku

kalung emas kuwi biyen tak tuku
tak pasrahke mung kanggo sliramu
gede roso tresnoku yo mung kanggo sliramu
ra nyono kowe lali karo aku

loro atiku atiku keloro-loro
rasane nganti tembus ning dodo
nangisku iki mergo kowe sing njalari
kebangeten opo salahku iki, opo dosaku iki

kalung emas sing ono gulumu
saiki wis malih dadi biru
luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu
saiki kowe lali karo aku

kalung emas kuwi biyen tak tuku
tak pasrahke mung kanggo sliramu
gede roso tresnoku yo mung kanggo sliramu
ra nyono kowe lali karo aku

loro atiku atiku keloro-loro
rasane nganti tembus ning dodo
nangisku iki mergo kowe sing njalari
kebangeten opo salahku iki, opo dosaku iki

Didi Kempot Ngoyak Tresno

Didi Kempot Ngoyak Tresno
aku ora wedi, panase segoro geni
ning endi lungamu, tak goleki
jerune samudro ra biso ngalangi
tresnaku, sing ono neng ati

aku lan uripmu, koyo langit lan bumi
aku mlarat bondho, duweku mung tresno iki
aku dudu rojo, uripku rekoso
mung duwe nyowo lan roso tresno

yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
sugih miskin ginaris kang dumadi
yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
tresnaku mbok tompo tulus neng ati

aku ora wedi panase segoro geni
jerone samudro ra biso ngalangi

aku lan uripmu koyo langit lan bumi
aku mlarat bondho duweku mung tresno iki
aku dudu rojo uripku rekoso
mung duwe nyowo lan roso tresno

yen wis jodho, aku lan kowe nyawiji
sugih miskin ginaris, kang dumadi
yen wis jodho, aku lan kowe nyawiji
tresnaku mbok tompo, tulus neng ati

aku ora wedi, panase segoro geni
jerone samudro, ra biso ngalangi
tresnaku mbok tompo, tulus neng ati

Didi Kempot Layang Kangen

Didi Kempot Layang Kangen
layangmu tak tompo wingi kuwi
wes tak woco opo karepe atimu
trenyuh ati iki moco tulisanmu
ora kroso netes eluh neng pipiku

umpomo tanganku dadi suwiwi
iki ugo aku mesti enggal bali
ning kepiye maneh mergo kahananku
cah ayu entenono tekanku

ora maido sopo wong sing ora kangen
adoh bojo arep turu angel merem
ora maido sopo wong sing ora trenyuh
ora kepethuk sak wetoro pengen weruh
percoyo aku, kuatno atimu
cah ayu, entenono tekaku

umpomo tanganku dadi
suwiwi
iki ugo aku mesti enggal bali
ning kepiye maneh mergo
kahananku
cah ayu entenono tekaku

ora maido sopo wong sing
ora kangen
adoh bojo arep turu angel
merem
ora maido sopo wong sing
ora trenyuh
ora kepethuk sak wetoro
pengen weruh
percoyo aku, kuatno atimu
cah ayu, entenono tekaku
cah ayu, entenono tekaku

Didi Kempot Aku Dudu Rojo

Didi Kempot Aku Dudu Rojo
aku pancen uwong sing tuno aksoro
ora biso nulis ora biso moco
nanging ati iki iseh duwe roso
roso tresno koyo tumrape manungso

aku pancen wong cilik ra koyo rojo
iso mangan wae aku uwes trimo
nanging ati iki isih duwe roso
jroning batin sak tenane pengen kondo

pupus godong gedang
ajang pincuk saiki wis ra kelingan
witeng pringe garing
kok apusi awaku yo nganti gering

klaras godong gedang
sing tak gagas saiki wis ra kelingan
tiwas ketiwasan
melu nandur tresno aku ra keduman

aku pancen uwong sing tuno asmoro
ora biso nulis ora biso moco
nanging ati iki isih duwe roso
roso tresno koyo tumrape manungso

pupus godong gedang
ajang pincuk saiki wis ra kelingan
witeng pringe garing
kok apusi awaku yo nganti gering

klaras godong gedang
sing tak gagas saiki wis ra kelingn
tiwas ketiwasan
melu nandur tresno aku ra keduman
aku pancen wong cilik ra koyo rojo
iso mangan wae aku uwis trimo
nanging ati iki iseh duwe roso
jroning batin satenane pengen kondo

Didi Kempot Ora Iso Mulih

Didi Kempot Ora Iso Mulih
Mak bapak aku ora biso mulih
Bakdo iki atiku sedih
Mak bapak aku ora teko
Neng kene aku isih kerjo

Mung donga lan pujimu
Sing tak suwun jroning uripku

Mak bapak uwis ojo nangis
Woconen layang sing tak tulis
Mak bapak ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku

Neng kene koyo ngene rasane
Pingin mulih isih kurang sangune

Suwarane takbir ing wayah wengi
Ngelingke salah dosa iki
Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
Ngapuranen dosane anakmu iki

Mak bapak uwis ojo nangis
Woconen layang sing tak tulis
Mak bapak ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku

Neng kene koyo ngene rasane
Pingin mulih isih kurang sangune

Suwarane takbir ing wayah wengi
Ngelingke salah dosa iki
Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
Ngapuranen dosane anakmu iki

Suwarane takbir ing wayah wengi
Ngelingke salah dosa iki
Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
Ngapuranen dosane anakmu iki
Ngapuranen dosane anakmu iki
First « 1 2 3 4 » Last